Søt og syrlig BBQ-saus

Søt og syrlig BBQ-saus

Lær hvordan du lager en deilig søt og sur bbq-saus hjemme. Perfekt til grilling og som marinade. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer peanøttolje
  • 2. 2 fedd hvitløk, hakket
  • 3. 2 spiseskjeer finrevet fersk ingefær med skallet
  • 4. 1/2 kopp tørr sherry
  • 5. 1/2 kopp hoisinsaus
  • 6. 1/2 kopp ketchup
  • 7. 1 1/2 teskje vietnamesisk chili-hvitløkssaus
  • 8. 2 teskjeer soyasaus
  • 9. 2 teskjeer mørk sesamolje

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en liten kjele over høy varme. Tilsett hvitløk og ingefær, og kok under omrøring på høy varme til det begynner å dufte, ca. 2 minutter. Visp inn sherry, hoisinsaus, ketchup, chili-hvitløkssaus, soyasaus og sesamolje, og la det koke opp. Fjern fra varmen og la det avkjøle.