Kylling- og fetaostpølse

Kylling- og fetaostpølse

Lær hvordan du lager en deilig kylling og feta pølse med enkle steg. Perfekt for en smakfull hovedrett, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund skinn- og benfri kyllinglår, i terninger
  • 2. 1 pund svinefett, i terninger
  • 3. 1 spiseskje korianderfrø, ristet og malt
  • 4. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 1/4 kopp hakket fersk mynte
  • 6. Finrevet skall av 3 sitroner
  • 7. Kosher-salt
  • 8. 1/2 kopp smuldret fetaost
  • 9. 1/4 kopp extra virgin olivenolje, pluss litt mer til servering
  • 10. 1/4 kopp hvitvin, avkjølt
  • 11. 1 8-fots svinepølsehylse, bløtlagt i vann i 30 minutter og deretter skylt
  • 12. Skivede tomater, til servering
  • 13. Hakket fersk persille, til servering
  • 14. Nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland kylling, svinefett, koriander, hvitløk, mynte, sitrzest og 2 spiseskjeer salt i en stor bolle. Overfør blandingen til en stor plastpose med glidelås og la den stå i kjøleskapet over natten.
  2. 22. Minst 30 minutter før du skal male kjøttet, plasser alle verktøyene dine (inkludert kjøttkvernens deler, bolle til kjøkkenmaskinen, paddle-vedlegget og pølsestopperen) i fryseren for å kjøle ned.
  3. 33. Bruk kjøttkvernen til å male den marinerte blandingen gjennom den lille hullplaten i den avkjølte bollen til kjøkkenmaskinen. Sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter, og returner deretter blandingen til maskinen. Tilsett fetaost, olivenolje og vin, og pisk på middels hastighet med det avkjølte paddle-vedlegget til det er godt blandet. Sett i kjøleskapet til du skal bruke det.
  4. 44. Fyll pølsene (se Kok’s Note) og, for best resultat, la dem stå i kjøleskapet over natten.
  5. 55. Før koking, stikk flere ganger med en pinne i hver pølse. Grill over middels varme til kjernen når 160 grader Fahrenheit, i 10 til 12 minutter. (Du kan også steke dem i panne eller grille dem under grillen.) Dryss tomatene med olivenolje, strø over persille og krydre med salt og pepper. Server pølsene med tomatsalaten.
  6. 66. Fotografert av Kat Teutsch