Tunfiskrøre

Tunfiskrøre

Lær hvordan du lager en rask og deilig tunasalat. Perfekt som forrett eller lett måltid, klar på under 15 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • To 6-ounce bokser med hvitfisk-tunfisk på vann, drenert
  • 2 spiseskjeer finhakket selleri
  • 2 spiseskjeer finhakket rød løk, bløtlagt i kaldt vann i 5 minutter og drenert
  • 1 teskje finhakket flatbladpersille
  • 1/3 kopp ferdiglaget majones
  • 1 spiseskje fullkorns sennep
  • Nykvernet svart pepper
  • Ferskpresset sitronsaft (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten blandebolle deler du tunfisken opp med en gaffel. Vend den sammen med selleri, løk og persille. Tilsett majones, sennep og krydre med pepper etter smak. Rør godt for å blande alt. Tilsett sitronsaft etter smak, hvis du bruker det. Kok's notat: Bytt ut den grove sennepen med 1 teskje Dijon-sennep, og tilsett 2 spiseskjeer søt sylteagurk.
  2. 2© 2001 Television Food Network, G.P. Alle rettigheter forbeholdt.