
Tunfiskrøre
Lær hvordan du lager en rask og deilig tunasalat. Perfekt som forrett eller lett måltid, klar på under 15 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- To 6-ounce bokser med hvitfisk-tunfisk på vann, drenert
- 2 spiseskjeer finhakket selleri
- 2 spiseskjeer finhakket rød løk, bløtlagt i kaldt vann i 5 minutter og drenert
- 1 teskje finhakket flatbladpersille
- 1/3 kopp ferdiglaget majones
- 1 spiseskje fullkorns sennep
- Nykvernet svart pepper
- Ferskpresset sitronsaft (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1I en liten blandebolle deler du tunfisken opp med en gaffel. Vend den sammen med selleri, løk og persille. Tilsett majones, sennep og krydre med pepper etter smak. Rør godt for å blande alt. Tilsett sitronsaft etter smak, hvis du bruker det. Kok's notat: Bytt ut den grove sennepen med 1 teskje Dijon-sennep, og tilsett 2 spiseskjeer søt sylteagurk.
- 2© 2001 Television Food Network, G.P. Alle rettigheter forbeholdt.