
Rød brøl
oppskriften på red growl er enkel å følge og perfekt for en søt avslutning på måltidet. oppdag hvordan du lager denne deilige desserten hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 2 serrano-chili
- 2 habanero-chili
- 2,7 kg sirloin, skåret i 3,8 cm terninger
- 4 ss vegetabilsk olje
- 4 kopper vann
- 4 kopper øl
- 8 hvitløksfedd, knust
- 2 ss oregano
- 2 ss salt
- 2 ss spisskummen
- 2 ss rød pepper
- 2 ss chilipulver
- 2 ss Tabasco
- 3 ss masa harina (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Skjær paprikaen i to, legg den i en liten kjele med vann og la den småkoke i 20 minutter. Sil godt av, finhakk paprikaen og sett til side.
- 2Brun storfekjøtt i olje i en stor gryte over middels varme. Sil av fett, tilsett vann, øl og paprika. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 30 minutter.
- 3Tilsett hvitløk, salt, oregano, spisskummen, rød pepper, chilipulver, Tobasco, og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i 90 minutter.
- 4Chilien kan spises nå, eller du kan tilsette masa harina og la den småkoke på lav varme (dekket) i ytterligere 15 minutter.
- 5Server i kraftige boller. Pynt med rømme og skarp cheddarost.
- 6Oppskriftene til denne konkurransen, som er levert av bidragsytere som kanskje ikke er profesjonelle kokker, har ikke blitt testet i Food Network’s kjøkken. Derfor kan ikke Food Network garantere nøyaktigheten av noen av oppskriftene.