Blackberry Cobbler II

Blackberry Cobbler II

oppskrift på blackberry cobbler ii, en deilig og enkel dessert med friske bjørnebær. perfekt for sommerens kaker og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel
  • 2. 1 ½ kopper hvitt sukker, delt
  • 3. 1 teskje bakepulver
  • 4. ½ teskje salt
  • 5. 6 spiseskjeer kaldt smør
  • 6. ¼ kopp kokende vann
  • 7. 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 8. ¼ kopp kaldt vann
  • 9. 1 spiseskje sitronsaft
  • 10. 4 kopper ferske bjørnebær, skylt og avrente

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir eller aluminiumsfolie på en stekeplate.
  2. 22. I en stor bolle, bland melet, 1/2 kopp sukker, bakepulver og salt. Kutt inn smøret med en kniv eller gaffel til blandingen ligner grove smuler. Rør inn 1/4 kopp kokende vann til deigen er jevnt fuktig.
  3. 33. I en separat bolle, oppløs maisstivelsen i kaldt vann. Bland inn resten av sukkeret, sitronsaften og bjørnebærene. Hell blandingen over i en støpejernsgryte, og kok opp under omrøring ofte. Sett deigen i små klatter i gryten med en skje. Plasser gryten på bakepapiret eller aluminiumsfolien på stekeplaten.
  4. 44. Stek i 25 minutter i den forvarmede ovnen, til deigen er gyllenbrun.