Pistasj, hvitløk og myntkuskus

Pistasj, hvitløk og myntkuskus

oppskrift på couscous med pistachio, hvitløk og mynte. en frisk og smakfull rett som passer til alle anledninger. enkel å lage og perfekt for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp skallede pistasjnøtter
  • 2 spiseskjeer extra virgin olivenolje
  • 2 hvitløksfedd, revet eller finhakket
  • 1 1/2 kopper kyllingkraft
  • 1 1/2 kopper couscous
  • Salt og pepper
  • 1 kopp ferske mynteblader, løst pakket

Fremgangsmåte

  1. 1Rist nøttene i en sauskjele som egner seg for ris. Ta dem ut og finhakk i en food processor. Sett til side.
  2. 2Tilsett extra virgin olivenolje (EVOO) og hvitløk i kjelen og rør i 1 til 2 minutter. Tilsett kraften og kok opp. Rør inn couscousen, dekk til kjelen, slå av varmen og la det stå i 5 minutter. I mellomtiden finhakk mynten i food processoren til den er veldig fin. Rør inn mynten og de reserverte, finhakkede nøttene i couscousen mens du bruker en gaffel til å løsne det.