
Cheddar-potetgrateng
Lær hvordan du lager en deilig cheddar potetgrateng. En enkel oppskrift som passer perfekt som hovedrett eller tilbehør for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 kopper ferdiglaget potetmos
- 2. 1 boks (10 3/4 unser) Campbell's® kondensert cheddarostsuppe
- 3. 1/3 kopp rømme eller naturell yoghurt
- 4. En raus klype malt svart pepper
- 5. 1 grønn løk, hakket (ca. 2 spiseskjeer)
Fremgangsmåte
- 1Rør potetene, suppen, rømme, svart pepper og løk sammen i en middels stor bolle. Fordel potetblandingen i en ildfast form på 1 1/2 kvart. Stek ved 180°C i 30 minutter, eller til potetblandingen er varm.