Macadamia sjokoladekjeks

Macadamia sjokoladekjeks

Lær hvordan du lager sprø og deilige macadamia sjokoladechip cookies med vår enkle oppskrift. Perfekt til kaffen eller som snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp Crisco® Smørsmak All-Vegetable Shortening eller 1 stang Crisco® Baking Sticks Smørsmak All-Vegetable Shortening
  • 2. 3/4 kopp granulert sukker
  • 3. 1/2 kopp godt pakket mørkebrunt sukker
  • 4. 2 store egg
  • 5. 2 ss. kulturmelk
  • 6. 2 ts. vaniljeekstrakt
  • 7. 1 1/2 kopper Pillsbury BEST® All Purpose Mel
  • 8. 1/2 kopp gammeldags havregryn
  • 9. 1 ts. natron
  • 10. 1/2 ts. salt
  • 11. 2 kopper melkefylte sjokoladeknapper
  • 12. 1 kopp grovhakkede macadamianøtter
  • 13. Crisco® Original Non-Stick Koking Spray

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen forkorting, sukker i granulert form, brunt sukker, egg, kulturmelk og vanilje i en stor bolle; pisk på middels hastighet med en elektrisk mikser til det er lyst og luftig.
  2. 22. Bland mel, havregryn, natron og salt i en liten bolle. Tilsett gradvis i forkortingsblandingen på lav hastighet, og rør godt sammen. Vend inn sjokoladeknapper og nøtter. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  3. 33. Varm opp ovnen til 160 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør et bakepapirkledd stekebrett med non-stick bakefett.
  4. 44. Sett deigen i klatter med en teskje eller toppet teskje, med 7,5 cm mellomrom på det forberedte stekebrettet.
  5. 55. Stek i 14 til 16 minutter, eller til de er lett gyldne. La dem avkjøle i 2 minutter på stekebrettet før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøle helt.