Ingen navn, oransje roughy

Ingen navn, oransje roughy

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull oppskrift med orange roughy. Perfekt for en rask middag eller helgekos. Oppskriften er lett å følge og passer for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 teskje olivenolje
  • 2. 3 grønne løk, hakket
  • 3. 1 kopp tørr hvitvin
  • 4. 1 boks (14,5 unser) hele hermetiske tomater med væske, hakket
  • 5. 4 (4 unser) fileter av orange roughy
  • 6. 1 spiseskje hakket fersk basilikum
  • 7. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 8. 1 klype tørket timian, knust
  • 9. 1 klype tørket rosmarin, knust
  • 10. 1/4 kopp svarte oliven, skivet og drenert
  • 11. 1/2 pund smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenolje i en middels stor stekepanne over middels varme. Rør inn grønn løk, og kok til den er myk, 5 til 10 minutter.
  2. 22. Bland hvitvin og tomater med den grønne løken, og kok opp. Legg orange roughy-filètene i hvitvinsblandingen. Krydre med basilikum, pepper, timian og rosmarin. Senk varmen og la det småkoke i 15 til 20 minutter, til fisken lett kan deles i flak med en gaffel. Ta fisken ut av pannen.
  3. 33. Strø over svarte oliven og fetaost på fisken.