Kald pastasalat med kjøleskapstemperatur
Lær hvordan du lager en deilig refrigerator pasta salad. Perfekt for varme sommerdager med enkel forberedelse og frisk smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/4 pund kokt spaghetti, kuttet i 5 cm lange biter
- 2. 1 stilk selleri, kuttet i 0,6 cm terninger
- 3. 1 vårløk, skåret i tynne ringer
- 4. Lite McIntosh- eple, uskadet, kjernet og kuttet i 0,6 cm terninger
- 5. 1/4 kopp valnøtter, grovhakket
- 6. 170 gram røkt kyllingbryst, skinnet og kuttet i biter på ca. 0,6 cm bredde og 5 cm lange
- 7. 2 til 3 ss fersk sitronsaft
- 8. 1 ts tørket estragon
- 9. 3 ss majones, vanlig eller lett
- 10. 2 til 3 ss rømme, vanlig eller lett
- 11. Vaskede Boston- eller Bibb-salatblader
Fremgangsmåte
- 1I bunnen av en blandebolle kombineres spaghetti, selleri, halvparten av vårløken, eple, valnøtter og kylling. Lag deretter en dressing av sitronsaft, estragon, majones og rømme. Krydre etter smak med salt og pepper, og tilsett dressingen i salaten. Vend forsiktig slik at alt blandes godt, og juster krydderet etter behov. Server over salatblad og pynt med resten av vårløken.