Drepende hasselnøttbruniebiter

Drepende hasselnøttbruniebiter

oppskrift på deilige, små hazelnut brownie bites som vil imponere enhver dessertelsker. enkelt å lage og perfekt til selskap eller som søtsaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 stang smør, myknet, pluss ekstra til smøring
  • 2. 1 kopp turbinadosukker
  • 3. 1/2 vaniljestang, delt og frø skrapt ut
  • 4. 1/4 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 2 egg
  • 6. 1/4 kopp hvetemel, pluss ekstra til utbaking
  • 7. 1/4 kopp kake-mel
  • 8. 1/4 kopp usøtet kakaopulver
  • 9. 1/4 teskje bakepulver
  • 10. 1/4 teskje salt
  • 11. 1/3 kopp hakkede hasselnøtter
  • 12. 1 stang smør, myknet
  • 13. 2 kopper melis
  • 14. 2 spiseskjeer grenadin

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Kle en 20 x 20 cm bakeform med bakepapir. Smør og mel lett.
  3. 33. I en kjøkkenmaskin med flatpisker, pisk smør, sukker, vaniljefrø og vaniljeekstrakt sammen. Tilsett eggene og bland til det er godt innarbeidet.
  4. 44. Bland de tørre ingrediensene og tilsett dem gradvis i eggeblandingen. Bland til det er godt kombinert.
  5. 55. Hell røren i den forberedte formen og jevnt ut. Strø over hasselnøtter.
  6. 66. Stek i 22 til 25 minutter, til brownies er faste og begynner å løsne fra kantene.
  7. 77. Ta ut av ovnen og la avkjøle på en avkjølingsrist. Når de er avkjølt, fjern browniesene fra formen og skjær i 3,8 cm store firkanter til individuelle biter.
  8. 88. I en stor bolle, bruk en elektrisk mikser til å piske smør, og tilsett deretter gradvis melis. Tilsett grenadine og bland til en glasuraktig konsistens oppnås. Ha glasuren i en sprøytepose og pynt på de individuelle brownie-bitene.