Snapper med appelsin- og chipotlevinaigrette

Snapper med appelsin- og chipotlevinaigrette

Lær hvordan du lager en deilig snapper med appelsin chipotle vinaigrette. En enkel og smakfull oppskrift som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp fersk appelsinjuice
  • 3 spiseskjeer hvit eddik
  • 1 spiseskje chipotle-chili i adobosaus
  • 1 teskje grovt salt
  • 1 teskje brunt sukker
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1/2 bunt mynte, bare blader, hakket
  • 4 til 6 (170 gram) snapperfileter, skinnet
  • Olivenolje til å pensle fisken
  • Grovt salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender eller food processor utstyrt med metallblad, kombiner appelsinjuice, eddik, chipotle-chili, salt og sukker, og kjør til chiliene er finhakket. Med motoren i gang, tilsett oljen i en jevn strøm og kjør til den er godt blandet. Juster krydderet etter smak, tilsett mynten og sett til side. Vinaigretten kan oppbevares i kjøleskapet over natten uten mynten, som bør tilsettes rett før servering.
  2. 2Varm opp en grill. Pensle fiskefiletene med olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill til de er gjennomstekte, ca. 3 til 4 minutter på hver side. For å servere, overfør snapperfiletene til et serveringsfat eller individuelle tallerkener og drypp over med appelsin- og chipotle-vinaigretten.