Krydret spyd av cumin-krydret kjøtt
oppskrift på spicy cumin kebabs med krydrede spyd av spisskummen. perfekt for grillkvelden eller som forrett, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund benfri lammelår
- 1 spiseskje spisskummen
- 1 teskje cayennepepper
- 1 teskje svarte pepperkorn
- 1 teskje salt, eller mer etter smak
Fremgangsmåte
- 1Du trenger en kull- eller gassgrill, 12 til 15 små bambus- eller metallspyd, og en krydderkvern eller morter og støter.
- 2Forvarm grillen. Hvis du bruker bambusspyd, bløtlegg dem i vann i 30 minutter. Fjern overflødig fett fra kjøttet. Kutt lammet i små biter, 1/2 tomme på tvers eller mindre. Tre dem på spyd, uten å pakke dem for tett sammen.
- 3Kvern eller støt sammen spisskummen, cayennepepper og svart pepper til en jevn pulverblanding. Bruk hendene til å gni krydderblandingen inn i det spydede kjøttet. Grill lammet i 5 til 8 minutter over varm kull. Halvveis i stekingen, strø litt salt over kebabene.





