Collard greens

Collard greens

Lær hvordan du lager deilige collard greens med vår enkle oppskrift. Perfekt for en næringsrik og smakfull hovedrett eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 gallon hjemmelaget eller kjøpt kyllingkraft
  • 1 røkt kalkunvinge
  • 4 pund collard greens, grovhakket i 1-tommers biter
  • 2 pund grønnkål, grovhakket i 1-tommers biter
  • 8 unser krydder salt
  • 4 unser løkpulver
  • En klype muskatnøtt

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp kraften over middels høy varme med kalkunvingene, og la det koke i 1 time.
  2. 2Tilsett collard greens, grønnkål, krydret salt, løkpulver og muskatnøtt, og kok opp igjen. Skru ned varmen til middels og la det småkoke, av og til omrøring, til grønnsakene er møre, ca. 1 time.
  3. 3Ta ut kalkunvingene, og server deretter grønnsakene og nyt.