Chili Hush Puppies

Chili Hush Puppies

Lær hvordan du lager sprø og smakfulle chili hush puppies. Perfekt som forrett eller snacks med et lite kick av chili. Enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kopper rapsolje
  • 1 kopp rester av maismelrøre fra oppskriften "Chili Toppede Maisbiter"
  • 3/4 kopp rester av chili fra samme oppskrift
  • 1 spiseskje hakkede persilleblader
  • 1/2 teskje bakepulver
  • 1/2 kopp rømme
  • 2 teskjeer finhakkede gressløk
  • 1/2 teskje Cajun-krydder
  • 1/2 teskje hot sauce (anbefalt: Tabasco)

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp oljen i en tykkbunnet gryte over middels høy varme til 180 grader Celsius (360 grader Fahrenheit).
  3. 3Bland sammen maismelrøren, chili, persille og bakepulver i en stor bolle til det er godt blandet.
  4. 4Arbeid i porsjoner for å unngå å overfylle oljen, og slipp røren i den varme oljen med skje, en spiseskje av gangen. Stek til de er gyldne, ca. 4–5 minutter. Ta dem opp av oljen og legg dem på en tallerken dekket med papirpose eller kjøkkenpapir for å renne av. Overfør til et serveringsfat og server med den krydrede rømmedippen:
  5. 5For den krydrede rømmedippen:
  6. 6Tilsett alle ingrediensene i en liten bolle og rør godt sammen.