Hello Fresh Mobile Banner
Big Daddy's hjemmelagde pastrami

Big Daddy's hjemmelagde pastrami

Lær hvordan du lager din egen pastrami fra bunnen av med vår enkle oppskrift. Perfekt for sandwich og helgekos. Enkel å følge for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp svarte pepperkorn
  • 1/4 kopp korianderfrø
  • 1 gallon kaldt vann
  • 1 kopp kosher-salt
  • 1 spiseskje flytende røyk
  • 5 hvitløksfedd, knust
  • 1/2 kopp mørkbrunt sukker, pakket
  • 3 spiseskjeer sylte-krydder
  • 2 laurbærblad
  • 1 (2,3 kg) storfe-brisket, trimmet

Fremgangsmåte

  1. 1I en kaffekvern, tilsett pepperkorn og koriander og kjør til det er grovhakket. Sett til side.
  2. 2I en stor kjele, tilsett alle sylteagurk-ingredienser og kok opp over høy varme. Fjern fra varmen og la avkjøle. Legg brisketen i sylteagurkblandingen og sett i kjøleskapet over natten. Ta brisketen opp av sylteagurkblandingen og tørk den godt. Gni den rikelig inn med krydderblandingen.
  3. 3Forvarm ovnen til 150°C (300°F).
  4. 4På et stekebrett med rist, plasser brisketen på risten og stek til den er mør som en gaffel, omtrent 4 timer. Ta den ut og la den hvile på en skjærefjøl. Skjær opp i skiver. Overfør til et serveringsfat og server.