Trene Primavera

Trene Primavera

Lær hvordan du lager den deilige og sunne retten Trenne Primavera. Perfekt for vårsesongen, enkel å lage og full av smak. Oppdag oppskriften nå!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 hvitløksfedd
  • 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
  • 450 gram hakkede cherrytomater, pluss 1 kopp halverte cherrytomater
  • Salt
  • Pepper
  • 1 kopp revet pecorino
  • 450 gram penne eller trenette Rustichella
  • Basilikumblader, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Bruk en stor stekepanne og fres hvitløksfeddene lett i olivenolje. Tilsett de hakkede tomatene og krydre med salt og pepper. La det småkoke på lav varme til sausen begynner å tykne. Når sausen har tyknet, tilsett osten.
  2. 2Kok pastaen i kokende, saltet vann i omtrent 8 minutter. Sil av vannet og bland pastaen med sausen. Server på fat med basilikumblader, delte cherrytomater og revet pecorino.