Restaurantstil Santa Fe-pasta
Lær hvordan du lager en smakfull og autentisk santa fe pasta hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 5 kvart liter vann
- 1 pakke rotini-pasta (16 unser)
- 1 1/4 kopper tomatjuice
- 1 1/2 spiseskjeer olivenolje
- 1 spiseskje rødvinseddik
- 1 1/2 teskjeer chilipulver
- 3/4 teskje paprika
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- 1/2 kopp hele maiskorn, kokt
- 1/3 kopp hakket fersk koriander
- 1/4 kopp hakket grønn løk
- 2 spiseskjeer hakket rød paprika
- 2 spiseskjeer hakket grønn paprika
- 1 benfri kyllingbrysthalvdel, kokt og hakket
Fremgangsmåte
- 1Kok opp vann og tilsett rotini-pastaen, og kok etter anvisning på pakken. Skyll under kaldt rennende vann og la den renne godt av.
- 2Rør sammen tomatjuice, olivenolje, eddik, chilipulver, paprika, salt og svart pepper. Vend det inn i den avdryppede pastaen og sett i kjøleskapet i 2 til 4 timer.
- 3Bland sammen parmesanost, maiskorn, koriander, vårløk, rød paprika, grønn paprika og kyllingbryst i terninger. Bland dette med den avkjølte pastaen, dekk til og sett i kjøleskapet i minst 8 timer eller over natten før servering.