Restaurantstil Santa Fe-pasta

Restaurantstil Santa Fe-pasta

Lær hvordan du lager en smakfull og autentisk santa fe pasta hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 5 kvart liter vann
  • 1 pakke rotini-pasta (16 unser)
  • 1 1/4 kopper tomatjuice
  • 1 1/2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 spiseskje rødvinseddik
  • 1 1/2 teskjeer chilipulver
  • 3/4 teskje paprika
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 1/2 kopp hele maiskorn, kokt
  • 1/3 kopp hakket fersk koriander
  • 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 2 spiseskjeer hakket rød paprika
  • 2 spiseskjeer hakket grønn paprika
  • 1 benfri kyllingbrysthalvdel, kokt og hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann og tilsett rotini-pastaen, og kok etter anvisning på pakken. Skyll under kaldt rennende vann og la den renne godt av.
  2. 2Rør sammen tomatjuice, olivenolje, eddik, chilipulver, paprika, salt og svart pepper. Vend det inn i den avdryppede pastaen og sett i kjøleskapet i 2 til 4 timer.
  3. 3Bland sammen parmesanost, maiskorn, koriander, vårløk, rød paprika, grønn paprika og kyllingbryst i terninger. Bland dette med den avkjølte pastaen, dekk til og sett i kjøleskapet i minst 8 timer eller over natten før servering.