Vegetarisk sveitsisk kylling

Vegetarisk sveitsisk kylling

oppskrift på vegetable swiss chicken - en sunn, smakfull og enkel rett med grønnsaker og kylling. perfekt for en rask hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar – kokte
  • 1 (450 gram) pakke frosne blandede grønnsaker, tint
  • 1 (305 gram) boks med kondensert soppsuppe
  • 1 kopp melk
  • 8 skiver sveitserost
  • 1 klype hvitløkspulver
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2I en stor bolle blander du kylling, blandede grønnsaker, suppe, melk, hvitløkspulver, salt og pepper. Bland alt godt sammen. Hell et lag av blandingen i en ildfast form på 23x33 cm. Legg et lag med sveitserost. Gjenta lagene. Stek i den forvarmede ovnen i en halv time, eller til retten er gjennomvarm og osten er smeltet og boblende.