Vegetarisk sveitsisk kylling
oppskrift på vegetable swiss chicken - en sunn, smakfull og enkel rett med grønnsaker og kylling. perfekt for en rask hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar – kokte
- 1 (450 gram) pakke frosne blandede grønnsaker, tint
- 1 (305 gram) boks med kondensert soppsuppe
- 1 kopp melk
- 8 skiver sveitserost
- 1 klype hvitløkspulver
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2I en stor bolle blander du kylling, blandede grønnsaker, suppe, melk, hvitløkspulver, salt og pepper. Bland alt godt sammen. Hell et lag av blandingen i en ildfast form på 23x33 cm. Legg et lag med sveitserost. Gjenta lagene. Stek i den forvarmede ovnen i en halv time, eller til retten er gjennomvarm og osten er smeltet og boblende.