
10-minutters Arrabbiata-saus
Lær hvordan du lager en smakfull og enkel arrabbiata-saus på bare 10 minutter. Perfekt for en rask middag med pasta. Enkel oppskrift for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ss olivenolje
- 2. 1 ss finhakket hvitløk
- 3. 1/8 til 1/4 ts knuste rød pepperflak
- 4. 1 glass Bertolli® Tomat- og basilikumsaus
- 5. 1 pakke (16 oz.) linguine, kokt og avrent
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olivenolje i en 2-liters kjele over middels varme, og kok hvitløk og rød pepperflak i 30 sekunder. Rør inn sausen. La det småkoke, rør av og til, i 8 minutter. Server over varm linguine.
- 22. Oppskrifter godkjent av Smart Choices Program™ er utviklet for å bringe næring inn i kjøkkenet ditt med deilige retter som hjelper deg å gjøre positive endringer i kostholdet ditt gjennom et variert og balansert utvalg av mat fra hver av de store matgruppene.