10-minutters Arrabbiata-saus

10-minutters Arrabbiata-saus

Lær hvordan du lager en smakfull og enkel arrabbiata-saus på bare 10 minutter. Perfekt for en rask middag med pasta. Enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss olivenolje
  • 2. 1 ss finhakket hvitløk
  • 3. 1/8 til 1/4 ts knuste rød pepperflak
  • 4. 1 glass Bertolli® Tomat- og basilikumsaus
  • 5. 1 pakke (16 oz.) linguine, kokt og avrent

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenolje i en 2-liters kjele over middels varme, og kok hvitløk og rød pepperflak i 30 sekunder. Rør inn sausen. La det småkoke, rør av og til, i 8 minutter. Server over varm linguine.
  2. 22. Oppskrifter godkjent av Smart Choices Program™ er utviklet for å bringe næring inn i kjøkkenet ditt med deilige retter som hjelper deg å gjøre positive endringer i kostholdet ditt gjennom et variert og balansert utvalg av mat fra hver av de store matgruppene.