Kikert- og couscousrett

Kikert- og couscousrett

oppskrift på en enkel og smakfull kikert- og couscousrett som passer perfekt til en lett middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp vann
  • 1 kopp ukokt couscous
  • 1 (425 gram) boks kikerter, drenert
  • 2 roma (plomme) tomater, tynne skiver
  • 1 agurk, skrelt og skivet
  • 1/4 teskje olivenolje
  • 1/4 teskje hvitvinseddik
  • hvitløkspulver etter smak
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann i en middels kjele. Rør inn couscous, og fjern fra varmen. Dekk til, og la det stå i ca. 5 minutter, til væsken er absorbert. Rør opp med en gaffel.
  2. 2I en stor bolle blander du couscous og kikerter. Tilsett tomater og agurk. Rør inn olivenolje og eddik i blandingen. Krydre med hvitløkspulver, salt og pepper.