Hello Fresh Mobile Banner
Grillet bratwurst med paprika og løk

Grillet bratwurst med paprika og løk

Lær hvordan du lager smakfull grillet bratwurst med paprika og løk. En enkel og deilig oppskrift perfekt for sommergrilling. Perfekt for hovedretten!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1 stor rød paprika, skåret i 1/4-tommers ringer
  • 1 stor gul paprika, skåret i 1/4-tommers ringer
  • 1 stor løk, skåret i 1/4-tommers skiver
  • 8 kokte bratwurst*
  • 4 harde rundstykker, delt i to og smurt, valgfritt
  • Sylteagurk med dill
  • Sennep

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered grillen.
  2. 2I en bolle, hell litt olje over pepperringer og løkskiver, og vend dem godt slik at de blir dekket. Grill paprika og løk på en oljet rist plassert 12-15 cm over glødende kull i 3 minutter på hver side, eller til de er møre. (Alternativt kan paprika og løk grilles i porsjoner i en godt innsmurt, ristet grillpanne over middels høy varme.)
  3. 3Overfør paprika og løk til en bolle.
  4. 4Grill bratwurstene, vend dem underveis, til de er gylne og akkurat gjennomstekte (ca. 160 grader på et hurtigtermometer), i omtrent 20 minutter.
  5. 5Legg en eller to bratwurst i hver bolle, kuttet i to på langs og stablet i hver bolle. Topp med paprika, løk, sylteagurk og sennep.