
Erter- og pastasalat
oppskrift på peas and pasta salad, en frisk og enkel pastasalat perfekt for sommeren. rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund cavatappi-pasta
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 1/4 kopp finhakket rød løk
- 1 (15-unse) krukke salatdressing (anbefalt: Miracle Whip)
- 1 spiseskje eplecidereddik
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1 1/2 teskjeer sukker
- 10 unse frosne erter, tint
- 1/2 kopp revet skarp Cheddar-ost
- 6 skiver bacon, kokt til sprøtt og smuldret
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kok pastaen i saltet, kokende vann som angitt på pakken, til den er al dente, ca. 8 minutter. Sil av vannet og legg den kokte pastaen i en stor bolle fylt med isvann for å stoppe kokeprosessen. Rør rundt til pastaen er avkjølt, og sil deretter av vannet i en sil, ryst for å få ut så mye vann som mulig.
- 3For å lage dressingen: I en stor bolle blander du finhakket rødløk, salatdressing, eplecidereddik, Worcestershire-saus og sukker. Smak til og krydre med en klype salt og litt nykvernet pepper. Tilsett pastaen og vend den godt inn i dressingen. Rør inn erter, ost og bacon.
- 4Kok's notat: Hvis du lager salaten i forveien, dekker du den til og oppbevarer den i kjøleskapet til den skal serveres. Tilsett baconet rett før servering.