Erter- og pastasalat

Erter- og pastasalat

oppskrift på peas and pasta salad, en frisk og enkel pastasalat perfekt for sommeren. rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund cavatappi-pasta
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1/4 kopp finhakket rød løk
  • 1 (15-unse) krukke salatdressing (anbefalt: Miracle Whip)
  • 1 spiseskje eplecidereddik
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 1/2 teskjeer sukker
  • 10 unse frosne erter, tint
  • 1/2 kopp revet skarp Cheddar-ost
  • 6 skiver bacon, kokt til sprøtt og smuldret

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok pastaen i saltet, kokende vann som angitt på pakken, til den er al dente, ca. 8 minutter. Sil av vannet og legg den kokte pastaen i en stor bolle fylt med isvann for å stoppe kokeprosessen. Rør rundt til pastaen er avkjølt, og sil deretter av vannet i en sil, ryst for å få ut så mye vann som mulig.
  3. 3For å lage dressingen: I en stor bolle blander du finhakket rødløk, salatdressing, eplecidereddik, Worcestershire-saus og sukker. Smak til og krydre med en klype salt og litt nykvernet pepper. Tilsett pastaen og vend den godt inn i dressingen. Rør inn erter, ost og bacon.
  4. 4Kok's notat: Hvis du lager salaten i forveien, dekker du den til og oppbevarer den i kjøleskapet til den skal serveres. Tilsett baconet rett før servering.