
Meat Luvrz Pizza Rolls
oppskrift på meat luvrz pizza rolls - enkel å lage og perfekt som snacks eller småretter. lær hvordan du lager deilige pizza snacks hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1,8 kg kjøttdeig av storfe
- 680 g søt italiensk pølse (ca. 6 pølser)
- Granulert hvitløk, til krydring
- Salt og nykvernet svart pepper
- 680 g mozzarella, revet
- 680 g pepperoni, hakket
- 450 g provolone, hakket
- 2 kopper revet Parmesan
- 1/4 kopp fersk basilikum, hakket
- 4 kopper avkjølt marinara-saus
- 2 egg
- Mel, til utbaking
- 30 våruller-omslag
- Vegetabilsk eller rapsolje, til steking
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Spesialutstyr:
- 3- 85 gram iskremkule (3-ounce)
- 4- Kakebørste
- 5Form den malte storfe til åtte 113-grams hamburgerpatties. Fjern innmaten fra pølsene og legg kjøttet på en forvarmet flat top. Stek hamburgerne på flat toppen, og krydre med hvitløk, litt salt og pepper. Hakk den malte storfe- og pølseblandingen og bland dem sammen på flat toppen. Når de er gjennomstekte, fjern fra varmen, legg dem på et stekebrett og avkjøl i 15 minutter.
- 6I en stor blandebolle, kombiner mozzarella, pepperoni, provolone, Parmesan og basilikum. Bland godt sammen. Når pølseblandingen har avkjølt, tilsett den i osteblandingen. Tilsett marinara og bland forsiktig alt sammen.
- 7I en liten bolle, visp eggene. Fyll en middels stor bolle med mel. På en ren overflate, spre ut en håndfull mel. Legg fire vårrullark på bordet, med hjørnene øverst og nederst (danner en diamantform). Bruk en iskremkule på 85 gram (3-ounce) og plasser en skje med fyll i hver vårrull, og fordel det jevnt, med litt plass på begge ender. Dypp en kakebørste i eggeblandingen og børst kantene på vårrullarket. Brett bunndelen oppover over fyllet, deretter brett inn venstre side og høyre side mot midten. Når disse tre hjørnene er brettet inn, børst eggeblanding på toppen igjen, og rull hele pakken bort fra deg mot øverste hjørne av arket, og sørg for at den er forseglet. Gjenta med resten av rullene og fyllet.
- 8Plasser de ferdige rullene i en panne med melstrø. Legg et lag med bakepapir eller plastfolie over for å forhindre at de kleber seg sammen.
- 9Fyll en dypfriter med vegetabilsk olje og varm opp til 175°C (350°F) med et termometer. Plasser forsiktig pizza-rullene i friteren og stek til de er gyldne og sprø, ca. 5 minutter.



