Baconinnpakket vannkjerner III

Baconinnpakket vannkjerner III

Lær hvordan du lager deilige bacon wrapped water chestnuts. En enkel og smakfull oppskrift som passer perfekt til fest eller som forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp pakket brunt sukker
  • 2. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 3. 2 kopper ketchup
  • 4. 450 gram bacon
  • 5. 2 bokser (ca. 225 gram hver) vannkastanjer

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en middels stor blandingsbolle, bland brunt sukker, Worcestershire-saus og ketchup.
  3. 33. Kutt baconet i to. Pakk en skive bacon rundt hver kastanje. Fest baconet med en tannpirker. Legg innpakningene med vannkastanjer i en ildfast form på 23 x 33 cm.
  4. 44. Stek innpakningene med vannkastanjer i 10 til 15 minutter.
  5. 55. Ta ut innpakningene med vannkastanjer av ovnen, og la noe av fettet renne av. Hell sausen over innpakningene.
  6. 66. Stek i ytterligere 30 til 35 minutter.