Baconinnpakket vannkjerner III
Lær hvordan du lager deilige bacon wrapped water chestnuts. En enkel og smakfull oppskrift som passer perfekt til fest eller som forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp pakket brunt sukker
- 2. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 3. 2 kopper ketchup
- 4. 450 gram bacon
- 5. 2 bokser (ca. 225 gram hver) vannkastanjer
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. I en middels stor blandingsbolle, bland brunt sukker, Worcestershire-saus og ketchup.
- 33. Kutt baconet i to. Pakk en skive bacon rundt hver kastanje. Fest baconet med en tannpirker. Legg innpakningene med vannkastanjer i en ildfast form på 23 x 33 cm.
- 44. Stek innpakningene med vannkastanjer i 10 til 15 minutter.
- 55. Ta ut innpakningene med vannkastanjer av ovnen, og la noe av fettet renne av. Hell sausen over innpakningene.
- 66. Stek i ytterligere 30 til 35 minutter.