
Salat med svarte øyne-bønner og bacon
Lær hvordan du lager en smakfull black-eyed pea salat med sprø bacon. Perfekt som forrett eller lettere måltid, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 1 spiseskje sukker
- 1 teskje Dijon-sennep
- To bokser á 15 1/2 unser svarte øynebønner, skylt og avrent
- 6 skiver kokt Applewood-røkt bacon, grovhakket
- 4 vårløk, skivet
- 1 middels stor rød paprika, renset og hakket
- 1/2 liten rød løk, hakket
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 2 vårløk, hakket, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Lag vinaigretten ved å blande olje, eddik, sukker og sennep. Visp godt, og tilsett deretter de svarte øynene-erte. Vend inn bacon, vårløk, paprika og løk. Krydre godt med salt og pepper. Pynt med hakket vårløk. Sett i kjøleskapet til den skal serveres.