Pasta Fina
oppskrift på pasta fina, en enkel og deilig pastarett som passer for hele familien. lær hvordan du lager den steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund fersk linguine
- 1 til 2 unser olivenolje
- 12 unser saltet smør
- 3 kopper clam juice
- 3 kopper hakkede tomater
- 2 kopper hakket grønn løk
- 1 pund små reker
- 1/2 kopp hvitvin
- 1 kopp svarte oliven
Fremgangsmåte
- 1Kok linguine i kokende, saltet vann til den er al dente. Sil av vannet og rør inn 1 til 2 unser olivenolje for å forhindre at pastaen kleber seg sammen, og sett til side. I en stor stekepanne, kombiner smør, clam juice, tomater, grønn løk, babyreker, hvitvin og svarte oliven. Sett på høy varme, og kok opp, rør av og til. Når smøret har smeltet, kok i ytterligere 5 minutter. Tilsett pastaen i blandingen og vend den forsiktig for å varme opp.