Pasta Fina

Pasta Fina

oppskrift på pasta fina, en enkel og deilig pastarett som passer for hele familien. lær hvordan du lager den steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund fersk linguine
  • 1 til 2 unser olivenolje
  • 12 unser saltet smør
  • 3 kopper clam juice
  • 3 kopper hakkede tomater
  • 2 kopper hakket grønn løk
  • 1 pund små reker
  • 1/2 kopp hvitvin
  • 1 kopp svarte oliven

Fremgangsmåte

  1. 1Kok linguine i kokende, saltet vann til den er al dente. Sil av vannet og rør inn 1 til 2 unser olivenolje for å forhindre at pastaen kleber seg sammen, og sett til side. I en stor stekepanne, kombiner smør, clam juice, tomater, grønn løk, babyreker, hvitvin og svarte oliven. Sett på høy varme, og kok opp, rør av og til. Når smøret har smeltet, kok i ytterligere 5 minutter. Tilsett pastaen i blandingen og vend den forsiktig for å varme opp.