Eggplant- og tomatsandwich med hvitløk- og timianmajones

Eggplant- og tomatsandwich med hvitløk- og timianmajones

Lær hvordan du lager smakfulle eggplant and tomato sandwiches med kremet garlic-thyme mayo. Perfekt for en lett lunsj eller middag på sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 egg, pisket og blandet med 1 spiseskje vann
  • 1 aubergine, skrelt og skåret i 1/4 tommers skiver
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 1/2 kopp majones
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 teskjeer timianblader
  • 2 tomater, skivet
  • 1 baguette, delt i to på langs

Fremgangsmåte

  1. 1Pensle aubergineskivene med egg og dypp begge sider i parmesanost. Legg skivene på et stekebrett og sett det under grillen. Stek til de er gylne på begge sider, ca. 5 minutter. Sett til side for å avkjøle. Bland hvitløk og timian inn i majonesen. Smør majones på brødet. Legg aubergine- og tomatskiver lagvis på brødet. Skjær smørbrødet i 4 deler.