
Eggplant- og tomatsandwich med hvitløk- og timianmajones
Lær hvordan du lager smakfulle eggplant and tomato sandwiches med kremet garlic-thyme mayo. Perfekt for en lett lunsj eller middag på sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 egg, pisket og blandet med 1 spiseskje vann
- 1 aubergine, skrelt og skåret i 1/4 tommers skiver
- 1/4 kopp revet Parmesanost
- 1/2 kopp majones
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 2 teskjeer timianblader
- 2 tomater, skivet
- 1 baguette, delt i to på langs
Fremgangsmåte
- 1Pensle aubergineskivene med egg og dypp begge sider i parmesanost. Legg skivene på et stekebrett og sett det under grillen. Stek til de er gylne på begge sider, ca. 5 minutter. Sett til side for å avkjøle. Bland hvitløk og timian inn i majonesen. Smør majones på brødet. Legg aubergine- og tomatskiver lagvis på brødet. Skjær smørbrødet i 4 deler.