
Tomat- og mozzarellabruschetta
Lær hvordan du lager deilig tomato and mozzarella bruschetta perfekt som forrett eller snacks. En enkel og smakfull oppskrift for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 plommetomater, finhakket
- 1/2 rød løk, finhakket
- 2 spiseskjeer kapers
- 1/4 kopp fersk basilikum, hakket
- 1/4 pund fersk mozzarella, finhakket
- 2 spiseskjeer balsamico- eller rødvinseddik
- 4 spiseskjeer olivenolje
- Salt og pepper
- 4 skiver ristet italiensk brød
Fremgangsmåte
- 1Forvarm broileren. I en stor bolle blander du tomater, løk, kapers, basilikum og mozzarella. Rør inn balsamicoeddik og olivenolje. Krydre med salt og pepper. Fordel blandturen på ristet brød og legg det på et stekebrett. Sett det under grillen til osten smelter. Server varmt. Alternativ: Erstatt osten med 1 kopp hermetiske nordlige hvite bønner, og topp bare ristet brød med blandturen.