
Johns bringebærasparges
oppskrift på john's bringebær asparges - en unik og frisk rett med søte bringebær og sprø asparges, perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund ferske aspargesstenger, trimmede
- 1 (8 unser) beholder med lett bringebrygdyogurt
- 1/2 sitron, presset juice
Fremgangsmåte
- 1Legg aspargesen i en dampskål, og sett den over omtrent 2,5 cm kokende vann. Dekk til, og damp i 5 til 8 minutter, eller til den er mør og har en klar grønnfarge.
- 2I en liten kjele, rør sammen yoghurt og sitronsaft. Varm opp over middels varme til det er gjennomvarmt.
- 3Legg den dampede aspargesen på serveringsfat, og øs sausen over, eller server sausen separat.