Johns bringebærasparges

Johns bringebærasparges

oppskrift på john's bringebær asparges - en unik og frisk rett med søte bringebær og sprø asparges, perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund ferske aspargesstenger, trimmede
  • 1 (8 unser) beholder med lett bringebrygdyogurt
  • 1/2 sitron, presset juice

Fremgangsmåte

  1. 1Legg aspargesen i en dampskål, og sett den over omtrent 2,5 cm kokende vann. Dekk til, og damp i 5 til 8 minutter, eller til den er mør og har en klar grønnfarge.
  2. 2I en liten kjele, rør sammen yoghurt og sitronsaft. Varm opp over middels varme til det er gjennomvarmt.
  3. 3Legg den dampede aspargesen på serveringsfat, og øs sausen over, eller server sausen separat.