Ginas honning-sennepskyssvinger

Ginas honning-sennepskyssvinger

oppskrift på smakfulle og enkle kyllingvinger med honning og sennep. perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp Neely's Barbecue-saus
  • 1 spiseskje finrevet appelsinskall
  • 1/4 kopp sterk saus
  • 1/4 kopp honning
  • 1/4 kopp Dijon-sennep
  • 1,4 kg kyllingvinger, tørket godt med papirhåndklær
  • 3 ss smør
  • 1/4 kopp honning
  • 2 ss Dijon-sennep
  • 4 tynne skiver grønn løk, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bland barbecue-saus, appelsinskall, hot saus, honning og Dijon i en stor bolle. Tilsett kyllingvingene og vend godt sammen. Dekk til med plastfolie og la det marinere i minst 30 minutter, eller over natten i kjøleskapet.
  3. 3Forbered grillen til middels direkte varme.
  4. 4Sil av vingene fra marinaden og tørk dem godt. Grill til de er sprø og gylne, ca. 8 minutter på hver side.
  5. 5Mens vingene griller, smelt smøret i en liten kjele over grillen. Rør inn honning og sennep. Pensle glasuren på vingene og la dem koke i ytterligere 2 minutter.
  6. 6Server vingene oppbygd på et fat, pyntet med hakket grønn løk.