
Ginas honning-sennepskyssvinger
oppskrift på smakfulle og enkle kyllingvinger med honning og sennep. perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp Neely's Barbecue-saus
- 1 spiseskje finrevet appelsinskall
- 1/4 kopp sterk saus
- 1/4 kopp honning
- 1/4 kopp Dijon-sennep
- 1,4 kg kyllingvinger, tørket godt med papirhåndklær
- 3 ss smør
- 1/4 kopp honning
- 2 ss Dijon-sennep
- 4 tynne skiver grønn løk, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland barbecue-saus, appelsinskall, hot saus, honning og Dijon i en stor bolle. Tilsett kyllingvingene og vend godt sammen. Dekk til med plastfolie og la det marinere i minst 30 minutter, eller over natten i kjøleskapet.
- 3Forbered grillen til middels direkte varme.
- 4Sil av vingene fra marinaden og tørk dem godt. Grill til de er sprø og gylne, ca. 8 minutter på hver side.
- 5Mens vingene griller, smelt smøret i en liten kjele over grillen. Rør inn honning og sennep. Pensle glasuren på vingene og la dem koke i ytterligere 2 minutter.
- 6Server vingene oppbygd på et fat, pyntet med hakket grønn løk.