Lollipies

Lollipies

oppskrift på lollipies, sprø og søte småkaker som passer perfekt til kaffen eller som gaver. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • Én pose på 12 unser frosne blandede bær
  • 1/4 kopp sukker
  • 1 spiseskje kosher salt
  • Saften av 1 appelsin
  • 1 spiseskje maisstivelse
  • Én eske på 11 unser med paideig
  • Hvetemel til utbaking
  • 2 egg, pisket med vann til eggepensling
  • Demerarasukker til dryss

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: en 3-tommers rund kutter og 20 til 24 korte sukkersugerør.
  2. 2I en food processor, puls bærene et par ganger til de er i store biter. Tilsett i en middels stor kjele sammen med sukker, salt og appelsinjuice. Kok opp og la det småkoke på middels varme, og la det småkoke forsiktig til bærene har sluppet ut saften sin og blandingen har blitt litt redusert, omtrent 20 minutter.
  3. 3Bland maisstivelse med 2 spiseskjeer vann i en liten bolle for å lage en jevning, og tilsett den i kjelen. Kok til blandingen er godt blandet og har redusert, omtrent 5 minutter. Overfør blandingen til en bolle og sett den i fryseren i 20 til 30 minutter.
  4. 4Mens bærrøren avkjøles, lag hele paideigen i henhold til pakkeinstruksjonene. Del deigen i 2 eller 3 baller og kjevle ut hver på en melet overflate til ca. 1/8 tomme tykkelse. Sett i kjøleskapet i minst 5 minutter.
  5. 5Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit (ca. 230 grader Celsius). Legg et bakepapir på et stekebrett.
  6. 6Kutt ut deigskiver med en 3-tommers rund kutter, og fyll én skive med 2 til 3 teskjeer av den avkjølte bærrøren. Pensle kanten av deigen med eggeblandingen, legg en annen skive oppå og forsegl med en gaffel hele veien rundt. Gjenta til all deigen er brukt opp. Pensle toppen av lollipopene med resten av eggeblandingen og dryss over demerarasukker.
  7. 7Stek på det forberedte bakepapiret til de er mørk gyldne, ca. 15 minutter. La dem avkjøle, og stikk deretter en sukkersugerør gjennom en av sidene på hver pai.