
Rask, hvitløksrik bruschetta med tomater og basilikum
oppskrift på en enkel og velsmakende bruschetta med friske tomater, basilikum og hvitløk - perfekt som forrett eller snack om sommeren
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp hakkede modne tomater
- 2 spiseskjeer hakkede friske basilikumblader
- 2 teskjeer olivenolje
- 1/2 teskje hvitløkskrydder
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 baguette, skåret diagonalt i 2,5 cm tykke skiver og ristet
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en liten bolle, bland tomater, basilikum, olivenolje og hvitløkspulver. Rør godt for å blande. Krydre etter smak med salt og svart pepper.
- 3Skje tomatblandingen på ristet brød og server.