Rask, hvitløksrik bruschetta med tomater og basilikum

Rask, hvitløksrik bruschetta med tomater og basilikum

oppskrift på en enkel og velsmakende bruschetta med friske tomater, basilikum og hvitløk - perfekt som forrett eller snack om sommeren

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp hakkede modne tomater
  • 2 spiseskjeer hakkede friske basilikumblader
  • 2 teskjeer olivenolje
  • 1/2 teskje hvitløkskrydder
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 baguette, skåret diagonalt i 2,5 cm tykke skiver og ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en liten bolle, bland tomater, basilikum, olivenolje og hvitløkspulver. Rør godt for å blande. Krydre etter smak med salt og svart pepper.
  3. 3Skje tomatblandingen på ristet brød og server.