
Sheboygan Bakte Bønner
Lær hvordan du lager tradisjonelle sheboygan baked beans med denne enkle oppskriften. Perfekt til helgekosen eller som en del av middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 skiver bacon, hakket
- 1 middels stor rød løk, hakket
- 1/4 kopp Worcestershire-saus
- 1/4 kopp ketchup
- 1/4 kopp sterk brun sennep
- 3 spiseskjeer brunt sukker
- 2 (28-unse) bokser stekte bønner (anbefalt: Bush's Original)
- 1 (12-unse) flaske root beer
Fremgangsmåte
- 1Sett en stor gryte på grillen eller sidebrenneren over middels varme, kok bacon lenge nok til å frigjøre fett, og baconet begynner å bli sprøtt.
- 2Tilsett hakket løk i baconfettet og kok til den er myk. Tilsett de resterende ingrediensene og rør for å blande. Kok opp, og reduser deretter varmen til lav, og dekk til. La det småkoke i 30 minutter, eller opptil 1 time, avhengig av ønsket tykkelse.