Sheboygan Bakte Bønner

Sheboygan Bakte Bønner

Lær hvordan du lager tradisjonelle sheboygan baked beans med denne enkle oppskriften. Perfekt til helgekosen eller som en del av middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 skiver bacon, hakket
  • 1 middels stor rød løk, hakket
  • 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 1/4 kopp ketchup
  • 1/4 kopp sterk brun sennep
  • 3 spiseskjeer brunt sukker
  • 2 (28-unse) bokser stekte bønner (anbefalt: Bush's Original)
  • 1 (12-unse) flaske root beer

Fremgangsmåte

  1. 1Sett en stor gryte på grillen eller sidebrenneren over middels varme, kok bacon lenge nok til å frigjøre fett, og baconet begynner å bli sprøtt.
  2. 2Tilsett hakket løk i baconfettet og kok til den er myk. Tilsett de resterende ingrediensene og rør for å blande. Kok opp, og reduser deretter varmen til lav, og dekk til. La det småkoke i 30 minutter, eller opptil 1 time, avhengig av ønsket tykkelse.