Husk maiskolben

Husk maiskolben

oppskrift på maiskolbe som er perfekt for sommermåltider. enkel å lage, smakfull og ideell for grilling eller kokk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 4 ører fersk maiskolbe, i skallet, fjernet silke
  • 2. 1 stang (8 ss) usaltet smør, myknet
  • 3. 2 ss hvitløkspulver
  • 4. 2 ts røkt paprika
  • 5. Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 6. 1 kopp smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forbered en grill til middels varme.
  2. 22. Legg maisen (med skallet på) på grillen og grill, vendende av og til, til maisen er kokt og skallet har brente merker, ca. 10 til 15 minutter. Fjern skallet fra maisen.
  3. 33. Mens maisen koker, tilsett smør, hvitløkspulver, røkt paprika og litt salt og pepper i en liten bolle og bland godt.
  4. 44. Smør godt på maisen med smørblandingen og strø over fetaost.