Kulturmelk- og gressløkmosede poteter

Kulturmelk- og gressløkmosede poteter

oppskrift på kremete og smakfulle potetmos med kulturmelk og gressløk, perfekt som tilbehør til enhver middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund røde poteter, delt i 5 cm store biter
  • 2 ss smør
  • 1 liten sjalottløk, hakket
  • ¾ kopp kulturmelk
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 ss hakket gressløk

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Dekk de terte potetene med kaldt, saltet vann i en stor kjele og la dem småkoke til de er møre, ca. 20 minutter.
  3. 3Mens potetene koker, tilsett smøret i en liten kjele og sautér sjalottløken til den er gjennomsiktig. Tilsett smørmelken og varm opp. Krydre med salt og pepper.
  4. 4Når potetene er møre, sil av vannet, ha dem tilbake i kjelen og mos dem grovt med en potetstapper. Rør inn den varme smørmelken, krydre med salt og pepper, og pynt med gressløk.