Pølse-, bønne- og brokkolirabisuppe

Pølse-, bønne- og brokkolirabisuppe

en velsmakende og sunn suppe med pølse, bønner og brokkoli rabe. perfekt for en rask og næringsrik middag. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje, to sirkler i pannen
  • 500 gram italiensk pølse i løs vekt
  • 1 middels stor løk, hakket
  • 1 gulrot, hakket
  • 1 stor potet, skrelt og hakket i små terninger
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 1 laurbærblad
  • 2 bokser hvite bønner, drenert
  • Salt og pepper
  • 4 kopper hakket brokkoli rabe og grønne blader
  • 2 liter kyllingkraft
  • Revet Parmigiano-Reggiano eller Romano, til servering ved bordet

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp en middels stor gryte over middels høy varme. Tilsett olivenolje og pølse, og brun det.
  3. 3Tilsett grønnsaker, laurbærblad og bønner. Krydre med salt og pepper. Kok blant annet i 5 minutter for å begynne å myke opp grønnsakene.
  4. 4Tilsett rabi og la det visne. Hell i kraften og dekk gryten.
  5. 5Øk varmen og kok opp suppen. Skru ned varmen og la den småkoke i 15 minutter.
  6. 6Juster krydderet etter smak, og server suppen med revet ost som topping.