
Pølse-, bønne- og brokkolirabisuppe
en velsmakende og sunn suppe med pølse, bønner og brokkoli rabe. perfekt for en rask og næringsrik middag. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje, to sirkler i pannen
- 500 gram italiensk pølse i løs vekt
- 1 middels stor løk, hakket
- 1 gulrot, hakket
- 1 stor potet, skrelt og hakket i små terninger
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 1 laurbærblad
- 2 bokser hvite bønner, drenert
- Salt og pepper
- 4 kopper hakket brokkoli rabe og grønne blader
- 2 liter kyllingkraft
- Revet Parmigiano-Reggiano eller Romano, til servering ved bordet
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp en middels stor gryte over middels høy varme. Tilsett olivenolje og pølse, og brun det.
- 3Tilsett grønnsaker, laurbærblad og bønner. Krydre med salt og pepper. Kok blant annet i 5 minutter for å begynne å myke opp grønnsakene.
- 4Tilsett rabi og la det visne. Hell i kraften og dekk gryten.
- 5Øk varmen og kok opp suppen. Skru ned varmen og la den småkoke i 15 minutter.
- 6Juster krydderet etter smak, og server suppen med revet ost som topping.