Yachtsmannens østers med fennikel- og koriander-mignonette

Yachtsmannens østers med fennikel- og koriander-mignonette

Lær hvordan du lager deilige yachtsman's oysters med fennel-coriander mignonette. Perfekt som forrett for sjømatelskere. En enkel og smakfull oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 12 østers (Belon eller Kumamoto)
  • 1/2 kopp finhakket fennikel (ta vare på kvistene til pynt)
  • 1/4 kopp finhakket sjalottløk
  • 1 teskje ristet og grovmalt koriander
  • 1/2 kopp risvinseddik
  • 12 dråper sterk saus
  • Tallerken med knust is eller fjellsalt

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland fennikel, sjalottløk, koriander og eddik. Legg blandingen oppå østersene. Ha en liten dæsj med hot saus på hver østers. Plasser på en tallerken med is, pynt med fennikelfrø og server umiddelbart.