Sju lag med kjeks og sjokolade

Sju lag med kjeks og sjokolade

Lær hvordan du lager deilige seven layers bars med denne enkle oppskriften. Perfekt dessert for helgen eller når du vil imponere gjestene.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • Nonstick spray
  • 3 1/3 kopper mini pretzels
  • 1 pinne smeltet smør
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 1 kopp semisøt sjokoladechips
  • 1 kopp hakkede ristede peanøtter
  • 1 kopp lett knuste saltede potetgull
  • 1 kopp toffee-biter
  • 1/2 kopp peanøttsmør-chips
  • Én 14-unse boks søtet kondensert melk

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kle en 33 x 23 cm kakeform med aluminiumsfolie, slik at det er en 5 cm overheng på to sider. Spray med non-stick spray.
  3. 3Ha pretzels i en foodprocessor og puls til de har en grovkornet smuler.
  4. 4Tilsett pretzel-smulene, smør og sukker i en bolle og bland godt. Trykk blandingen ned i bunnen av den forberedte bakeformen. Fordel jevnt sjokoladeknapper, peanøtter, potetgull, toffee og peanøttsmørchips over bunnen. Hell over den søte kondenserte melken. Stek til det er gyllent og sprøtt, ca. 25 minutter.
  5. 5La det avkjøle helt. Løft ut kaken av formen, kutt i firkanter og server.