Fylte Piquillo-pepper med chorizo og Manchego

Fylte Piquillo-pepper med chorizo og Manchego

oppskrift på piquillo-pepper fylt med krydret chorizo og ost av typen manchego. perfekt som forrett eller tapas, enkel å lage og smaker fantastisk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 ss ekstra jomfrolivenolje
  • 225 g fersk meksikansk chorizo, uten skinn
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 middels stor gulrot, finhakket
  • 1 stilk selleri, finhakket
  • 1 middels stor sjalottløk, finhakket
  • 1 ts kosher-salt
  • 4–5 runder med nykvernet svart pepper
  • En klype chiliflak
  • 1 kopp revet Manchego-ost
  • 1/2 kopp panko-krummelser
  • 1/2 kopp hakket fersk flatbladpersille
  • 1/4 kopp kremost
  • 8–10 glasspakkede piquillo-pepper, avrent og tørket godt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  3. 3I en stor stekepanne satt over middels høy varme, tilsett olivenolje og chorizo. Stek til den er godt brunet, 7 til 8 minutter, og bruk baksiden av en tresleiv til å bryte opp chorizoen mens den koker. Tilsett hvitløk, gulrøtter, selleri, sjalottløk, salt, pepper og chiliflak, og stek til løken blir gjennomsiktig, 5 til 6 minutter. Ta av varmen og overfør til en stor blandingsbolle for å avkjøle litt. Tilsett halvparten av Manchego-osten, brødsmulene, halvparten av persillen og kremosten. Rør godt slik at alt blander seg jevnt. Bruk en middels stor skje og fyll forsiktig hver av piquillo-pepperkapslene med fyllet. Plasser de fylte paprikaene på et bakepapirkledd stekebrett og strø over resten av Manchego-osten. Stek midt i ovnen til osten smelter og er lett boblete rundt kantene, 6 til 7 minutter. Overfør til et serveringsfat og pynt med resten av den hakkede persillen før servering.