Friterte pepper "våte" sandwich

Friterte pepper "våte" sandwich

oppskrift på en unik og smakfull fried pepper wet sandwich med sprø tekstur og saftig fyll. perfekt for en rask lunsj eller snack.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp olivenolje
  • 6 store italienske stekepaprikaer, uten stilk og frø, men hele
  • Salt og pepper
  • Ekstra virgin olivenolje, etter smak
  • 1 brød italiensk brød, 35–40 cm langt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en stor, dyp stekepanne over middels varme. Tilsett paprika, salt og pepper etter smak, og stek, vend ofte, til paprikaen er brunet og myk. Etter hvert som paprikaen blir myk, knus den forsiktig inn i oljen med baksiden av en stor skje, og fortsett å steke til de er veldig myke, ca. 6 til 8 minutter. Overfør paprikaen til en bolle og la den avkjøle til romtemperatur. Krydre med mer salt og pepper, og hvis ønskelig, drypp over litt ekstra virgin olivenolje.
  2. 2Del brødet på langs, men la den ene siden sitte igjen som hengslet, og fjern noe av det indre krummen. Skje paprikaen med litt av væsken over på det italienske brødet, og del opp i 4 smørbrød.