Rødløk stekt med balsamico og honning

Rødløk stekt med balsamico og honning

en enkel oppskrift på ovnsbakt rødløk med balsamico og honning, perfekt som tilbehør eller forrett. sunn og smakfull rett for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 røde løk, skrelt og delt i to på langs
  • 1 kopp balsamicoeddik
  • 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 1/3 kopp honning
  • Havsalt og nykvernet svart pepper
  • 1/2 stykke usaltet smør
  • 1/4 bunt fersk timian

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius.
  2. 2Legg løkene på et stekebrett, med skjæreflaten opp, og drypp over balsamicoeddik, olivenolje og honning. Krydre med salt og pepper, og legg deretter en klatt smør og frisk timian på hver løk. Stek i 40 minutter, til løkene er myke og karamelliserte rundt kantene.