Gammeldags brød- og maisstuing til stuffing

Gammeldags brød- og maisstuing til stuffing

oppskrift på gammeldags maisbrød stuffing, perfekt som tilbehør til jul eller høstmiddager. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper smuldret maisbrød
  • 1 kopp ristet brødkrutonger; bruk gammelt surdeigsbrød
  • 2 spiseskjeer smuldret salvie
  • 1 teskje hakket timian
  • 1/2 teskje salt/karripulver
  • 1 kopp hakket løk
  • 1 kopp hakket rød paprika
  • 1 kopp hakket selleri
  • 1 egg
  • 1 teskje mel, valgfritt
  • 1 kopp kyllingkraft
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • 1 kopp hakkede shiitakesopp
  • 1 kopp pekannøtter
  • 1 kopp tranebær
  • Rosiner, valgfritt
  • En klype malt kardemomme
  • En klype karri pulver
  • En klype spisskummenpulver
  • En klype gurkemeie

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Bland alle ingrediensene i en stor bolle. Hell de blandede ingrediensene i en 23 x 10 cm brødform. Stek i 45 minutter.