
Gammeldags brød- og maisstuing til stuffing
oppskrift på gammeldags maisbrød stuffing, perfekt som tilbehør til jul eller høstmiddager. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 2 kopper smuldret maisbrød
- 1 kopp ristet brødkrutonger; bruk gammelt surdeigsbrød
- 2 spiseskjeer smuldret salvie
- 1 teskje hakket timian
- 1/2 teskje salt/karripulver
- 1 kopp hakket løk
- 1 kopp hakket rød paprika
- 1 kopp hakket selleri
- 1 egg
- 1 teskje mel, valgfritt
- 1 kopp kyllingkraft
- 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 1 kopp hakkede shiitakesopp
- 1 kopp pekannøtter
- 1 kopp tranebær
- Rosiner, valgfritt
- En klype malt kardemomme
- En klype karri pulver
- En klype spisskummenpulver
- En klype gurkemeie
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Bland alle ingrediensene i en stor bolle. Hell de blandede ingrediensene i en 23 x 10 cm brødform. Stek i 45 minutter.