Brooklyn Chili Burgere med røykfylt barbecue-saus, servert med olje- og eddikbasert coleslaw

Brooklyn Chili Burgere med røykfylt barbecue-saus, servert med olje- og eddikbasert coleslaw

oppskrift på smakfulle brooklyn chili burgers med røykfylt barbecue saus og en frisk olje- og eddikslaw. perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp ketchup
  • 2 store hvitløksfedd, finhakket
  • 2 spiseskjeer mørkbrunt sukker
  • 2 spiseskjeer mørk ravfarget lønnesirup
  • 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 1 ½ spiseskjeer eplesidereddik
  • 1 teskje røkt søt paprika, 1/3 håndfull
  • Grovmalt svart pepper
  • 3 spiseskjeer eplesidereddik
  • 2 spiseskjeer honning eller agave
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • Sellerisalt og nykvernet svart pepper
  • ½ pund revet kål til coleslaw, blandet med gulrot og lilla kål
  • ½ liten rødløk, veldig tynne skiver
  • 900 gram kjøttdeig av storfe (sirloin)
  • ¼ kopp revet løk
  • Montreal-steikkrydder (anbefalt: McCormick) eller grovt salt og svart pepper
  • ¼ kopp Worcestershire-saus
  • 1 teskje tørket marjoram eller meksikansk oregano, 1/3 håndfull
  • 1 teskje tørket timian
  • 2 spiseskjeer ancho chili-pulver, en håndfull
  • ½ kopp øl (anbefalt: Brooklyn Ale)
  • Vegetabilsk olje eller olivenolje, til å dryppe med
  • Skivet gul skarp Cheddar, valgfritt
  • Kvalitets syltede sylteagurk, ferdig på glass
  • 12 slider-brød eller brioche-brød (anbefalt: Pepperidge Farm)

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Ha alle ingrediensene til BBQ-sausen i en liten kjele og kok opp på middels lav varme til sausen tykner og smakene blandes, ca. 20 minutter.
  3. 3Visp sammen eddik, honning og olje i en middels stor bolle. Rør inn sellerisalt og svart pepper etter smak. Bland inn kålsalaten og løken, og vend godt sammen. La salaten hvile i opptil 10–15 minutter.
  4. 4Forvarm en grill eller takke til middels varme.
  5. 5Legg kjøttet i en bolle sammen med den revne løken, og krydre med biffkrydder eller salt og pepper etter smak. I en liten bolle blander du Worcestershire, urter, chilipulver og øl. Hell urtemarinaden over kjøttet og bland godt. Form kjøttblandingen til 12 sliders og pensle med vegetabilsk olje eller olivenolje. Legg burgerne på grillen eller takken og kok i noen minutter på hver side. Pensle burgerne rikelig med BBQ-saus. Topp burgerne med cheddarost og la den smelte, hvis du ønsker osteburgere.
  6. 6Server burgerne på sliderbrød, toppet med sylteskiver og kålsalaten.