
Hold på den sprø lagdelte salaten
Lær hvordan du lager en deilig og frisk stay crisp layer salad. Perfekt for sommermåltider eller som forfriskende forrett. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 hodesalat isbergssalat
- 1 pakke fersk spinat på 280 gram
- 1 bunt grønn løk, hakket
- 1 boks erter, vasket og drenert
- 1 glass baconbiter
- 7 hardkokte egg, hakket
- 225 gram revet cheddarost
- Parmesanost
- 1 kopp rømme
- 1/2 kopp sukker
- 1/2 kopp majones
Fremgangsmåte
- 1Vask grønnkål, og riv den i biter som er en munnfull store. Legg lagvis ingrediensene i en stor beholder med lokk, i den rekkefølgen de er oppgitt. Når alle ingrediensene er lagt i, fordeler du dressingen over salaten som du ville ha pyntet en kake. Strø over parmesanost. Lukk beholderen og sett salaten i kjøleskapet over natten.
- 2Bland alle ingrediensene godt sammen. For å servere salaten, vend dressingen godt inn i de andre ingrediensene.