
Vine-ripe tomatsalat med queso fresco, koriander og serranoskinke
En frisk og smakfull tomatsalat med vineripe tomater, queso fresco, frisk koriander og krydret serrano-chili. Perfekt som forrett eller lett måltid på sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 store runde tomater
- 1 rød løk, tynne skiver
- 1 serranoskive, tynnskåret
- 1 spiseskje hakkede korianderblader
- 1/4 kopp queso fresco
- 1 teskje meksikansk oregano
- 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
- 1 spiseskje hvitvinseddik
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Skjær tomatene i skiver ca. 0,6 cm tykke og legg dem på en tallerken sammen med de skivede løkene. Plasser den skivede chilien ved siden av tomatene, og strø koriander over og rundt tallerkenen. Smuldre queso fresco over toppen.
- 2Bland oregano, olje og eddik i en bolle og rør godt. Hell vinaigretten over rett før servering. Krydre med salt og pepper etter smak.