Rader med villsvin

Rader med villsvin

oppskrift på racks of wild boar, perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage og ideell for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk. Behold alle linjeskift og punktsetting.
  • 1. 2 hele franske racker av Texas-villsvin (anbefalt: Frontier Meats)
  • 4 unser Southwestern-krydderblanding, oppskrift følger
  • Parker County Peach Barbecue-saus, oppskrift følger
  • 5 deler jodisert salt
  • 2 deler granulert hvitløk
  • 2 deler fin svart pepper
  • 2/3 del cayenne
  • 3/4 del tørket timian
  • 3/4 del tørket oregano
  • 2 deler paprika
  • 1 del løkpulver
  • 1/2 del tørket basilikum
  • 1/2 del spisskummen
  • 2/3 del koriander
  • 2 deler chilipulver
  • 1/2 del tørr sennepspulver
  • 1 søt løk, hakket
  • 3 unser smør
  • 4 lokale ferske ferskner, skrellet og hakket
  • 3 ancho-chili, stilker og frø fjernet
  • 12 unser ketchup
  • 1/2 bunt hakket korianderblad
  • 3 unser brunt sukker
  • 3 unser bourbon
  • 1 lime, presset
  • 1 pint kyllingkraft
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Rens villreinracken for sener og overflødig fett. Gni den godt inn med Southwestern-krydderblanding og la den hvile i minst 45 minutter.
  2. 2Grill på mesquite-ild over middels varme til en indre temperatur på 145 til 150 grader Fahrenheit er oppnådd.
  3. 3La den hvile i omtrent 10 minutter før du skjærer den i koteletter. Server med Parker County Peach Barbecue Sauce.
  4. 4Bland alle ingrediensene.
  5. 5Surr løken i smør til den er myk. Tilsett de resterende ingrediensene og la det småkoke.
  6. 6La det småkoke i omtrent 15 minutter.
  7. 7Kjør suppen glatt med en stavmikser, og sjekk krydderne. Avkjøl til romtemperatur og oppbevar i kjøleskap.