
Rader med villsvin
oppskrift på racks of wild boar, perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage og ideell for spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk. Behold alle linjeskift og punktsetting.
- 1. 2 hele franske racker av Texas-villsvin (anbefalt: Frontier Meats)
- 4 unser Southwestern-krydderblanding, oppskrift følger
- Parker County Peach Barbecue-saus, oppskrift følger
- 5 deler jodisert salt
- 2 deler granulert hvitløk
- 2 deler fin svart pepper
- 2/3 del cayenne
- 3/4 del tørket timian
- 3/4 del tørket oregano
- 2 deler paprika
- 1 del løkpulver
- 1/2 del tørket basilikum
- 1/2 del spisskummen
- 2/3 del koriander
- 2 deler chilipulver
- 1/2 del tørr sennepspulver
- 1 søt løk, hakket
- 3 unser smør
- 4 lokale ferske ferskner, skrellet og hakket
- 3 ancho-chili, stilker og frø fjernet
- 12 unser ketchup
- 1/2 bunt hakket korianderblad
- 3 unser brunt sukker
- 3 unser bourbon
- 1 lime, presset
- 1 pint kyllingkraft
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Rens villreinracken for sener og overflødig fett. Gni den godt inn med Southwestern-krydderblanding og la den hvile i minst 45 minutter.
- 2Grill på mesquite-ild over middels varme til en indre temperatur på 145 til 150 grader Fahrenheit er oppnådd.
- 3La den hvile i omtrent 10 minutter før du skjærer den i koteletter. Server med Parker County Peach Barbecue Sauce.
- 4Bland alle ingrediensene.
- 5Surr løken i smør til den er myk. Tilsett de resterende ingrediensene og la det småkoke.
- 6La det småkoke i omtrent 15 minutter.
- 7Kjør suppen glatt med en stavmikser, og sjekk krydderne. Avkjøl til romtemperatur og oppbevar i kjøleskap.