Santa Maria Style BBQ
Lær hvordan du lager en autentisk santa maria style bbq med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrilling eller helgefeiringer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 unser Suzie Q's Santa Maria Style Seasoning, oppskrift følger
- 1 (4 til 5 pund) storfe ribbe, prime eller choice grade
- Salt
- Svart pepper
- Hvitløkspulver
- Persille, finhakket
- Sukker
Fremgangsmåte
- 1Forbered bålpannen ved å sørge for at riktig grillmetode brukes for å tilberede kjøttet; det anbefales sterkt å bruke røde eikeklosser som er brent ned til glør med svært lite flamme for koking av ribbeinet. Alternativt kan du forvarme en grill.
- 2Deretter heller du krydderet i en lav skål og dyper eller ruller kjøttet i det, og sørger for å dekke alle sider helt. Raskt bruner du kjøttet for å forsegle de smakfulle saftene, og deretter hever du grillens beskyttelsesgitter for å unngå at det brenner seg, mens du sakte koker kjøttet til ønsket stekegrad. Når kjøttet er ferdig kokt, tar du det ut av bålpannen og lar det hvile i 10 til 20 minutter før du skjærer opp og serverer.
- 3Bland alle ingrediensene i de forholdene som passer din smak. Bruk krydderet til å strø på kjøttet eller rull store kjøttstykker i krydderet i en lav skål.