Santa Maria Style BBQ

Santa Maria Style BBQ

Lær hvordan du lager en autentisk santa maria style bbq med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrilling eller helgefeiringer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 unser Suzie Q's Santa Maria Style Seasoning, oppskrift følger
  • 1 (4 til 5 pund) storfe ribbe, prime eller choice grade
  • Salt
  • Svart pepper
  • Hvitløkspulver
  • Persille, finhakket
  • Sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered bålpannen ved å sørge for at riktig grillmetode brukes for å tilberede kjøttet; det anbefales sterkt å bruke røde eikeklosser som er brent ned til glør med svært lite flamme for koking av ribbeinet. Alternativt kan du forvarme en grill.
  2. 2Deretter heller du krydderet i en lav skål og dyper eller ruller kjøttet i det, og sørger for å dekke alle sider helt. Raskt bruner du kjøttet for å forsegle de smakfulle saftene, og deretter hever du grillens beskyttelsesgitter for å unngå at det brenner seg, mens du sakte koker kjøttet til ønsket stekegrad. Når kjøttet er ferdig kokt, tar du det ut av bålpannen og lar det hvile i 10 til 20 minutter før du skjærer opp og serverer.
  3. 3Bland alle ingrediensene i de forholdene som passer din smak. Bruk krydderet til å strø på kjøttet eller rull store kjøttstykker i krydderet i en lav skål.