Vodka Pasta à la Guido

Vodka Pasta à la Guido

oppskrift på vodka pasta a la guido – en smakfull og enkel pastarett med kremet saus og vodka. perfekt for en rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pakker (16 unse) penne pasta
  • 1/2 kopp smør
  • 1 1/3 kopper vodka
  • 2 teskjeer knuste rød pepperflak
  • 2 bokser (28 unse) hele hermetiske tomater, drenert
  • 2 kopper kremfløte
  • 1 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Rør inn vodka og rød pepperflak; varm opp i 2 minutter. Øk varmen til høy, og tilsett de silte tomatene; kok under omrøring i 5 minutter for å bryte opp tomatene. Rør inn kremfløten, skru ned varmen til middels høy, og kok under omrøring i 5 minutter, eller til sausen tykner. Rør inn revet Parmesanost til det er godt blandet. Vend inn den kokte pennepastaen og sørg for at den er jevnt dekket av sausen.