Grillet fiskestek

Grillet fiskestek

Lær hvordan du lager deilige grillede fiskesteaks med enkle steg. Perfekt for sommermåltidet eller helgen. Rask og sunn middag for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 (3 unser) filéer av fersk tunfisk, 2,5 cm tykke
  • 1/2 kopp soyasaus
  • 1/3 kopp sherry
  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje fersk limejuice
  • 1 fedd hvitløk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Legg tunfisksteakene i en grunn bakeform. I en middels stor bolle, bland soyasaus, sherry, vegetabilsk olje, fersk limejuice og hvitløk. Hell soyasausblandingen over tunfisksteakene, og vend dem slik at de blir dekket. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst én time.
  2. 2Forvarm grillen til høy varme.
  3. 3Pensle grillristen lett med olje. Legg tunfisksteakene på grillen, og kast resten av marinaden. Grill i 3 til 6 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad.